Ekoträning.se - bra för kroppen, bra för miljön

Ekoträning är en e-handelsbutik som fokuserar på närproducerade, närodlade, klimatsmarta kosttillskott och livsmedel. Målet är att vara en butik som är helt klimatneutral i form av utsläpp. Därför arbetar vi med klimatkompensation för samtliga transporter och endast återvunna förpackningsmaterial.
Proteinpulver som är närproducerat
Då animaliska produkter har relativt stor påverkan på klimatet så arbetar vi med närproducerade och ekologiskt proteinpulver. Detta skonar klimatet och det är även mycket bra för kroppen. Proteinpulver framställs från frigående kor från Sverige. Detta är bra för både klimat och djurskydd. Holistic är dett av de proteinpulver som vi använder oss av, framställt i Sverige från frigående och gräsätande kossor. Detta gör också att våra produkter är klimatsmart mat!
Ekologiska produkter Vi på ekoträning gillar ekologiska produkter och ekologiskt proteinpulver. Vi vill att alla våra produkter ska följa hårda krav på djurskydd och lagstiftning kring ekologiska varor. Vi erbjuder även en hel del laktosfria proteinpulver och kosttillskott för dig som har problem med magen pga laktos.
Med ekotränings produkter kan du känna dig trygg genom att inte få i dig en massa konstgjorda ämnen!
Veganskt proteinpulver
För dig som inte äter eller använder animaliska produkter erbjuder vi många alternativ. Vi har veganskt proteinpulver från välkända producenter, såsom Holistic. Just proteinpulver vegan har också en hel del fördelar. Dels är det skonsamt för magen men innehåller också stora mängder protein. Det slutar inte med veganska alternativ där, vi erbjuder även fantastiskt veganskt godis. Man ska kunna unna sig något gott efter träning även som vegan!
Kostscheman och träningsprogram online Om man söker efter t.ex. kostschema deff på google så får man upp mängder med alternativ. Vi på ekoträning har arbetat med kostscheman under en lång tid och våra coacher och kostrådgivare har bra utbildning och lång erfarenhet. Med tanke på de otroligt höga betyg vi har fått av våra kunder vill vi vara det självklara valet när man ska köpa ett kostschema.
Vi besitter lång kompetens när det kommer till träning och vi har flera elitidrottare som är knutna till oss. Därför erbjuder vi även träningsprogram och träningsscheman. Allt sköts online och du kostschema deff som kund kan när som helst ställa frågor eller titta på instruktionsvideos i vår app. Med träningsprogram online ser vi till att du kommer igång med din träning direkt!
Välkommen till Ekotraning! Vi erbjuder ekologiskt proteinpulver, veganskt proteinpulver, veganskt godis, kostscheman deff, träningsscheman och träningsprogram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *